Tsoupakis LTD
Τσουπάκης - Ηλεκτρικά είδη αυτοκινήτων και μηχανημάτων
Κατηγορίες
A/C SYSTEMS ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ - ΚΟΜΠΡΕΣΕΡA/C SYSTEMS ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ-ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣA/C SYSTEMS ΕΒΑΠΟΡΕΤΕΣ-ΣΥΜΠΙΚΝΟΤΕΣA/C SYSTEMS ΕΙΔΗ AIR CONDITIONINGA/C SYSTEMS ΘΕΡΜΟΕΚΤΟΝΩΤΙΚΗA/C SYSTEMS ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣA/C SYSTEMS ΦΙΛΤΡΟ A/C ΑΦΥΓΡΑΝΣΕΩΣΒΑΛΒΙΔΑ ΛΑΔΙΟΥΒΑΛΒΙΔΑ STOPΒΑΛΒΙΔΕΣ AGR STOP ΛΑΔΙΟΥΒΑΛΒΙΔΕΣ AGR ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΛΑΜΒΔΑΑΛΤΕΝΕΙΤΟΡ ALTERNATORSΑΛΤΕΝΕΙΤΟΡ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑΒΟΜΒΙΤΕΣ-ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΕΛΕ ΠΟΛΟΙΑΝΤΛΙΕΣ INJECTION BOSCH VDOΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡAURORA ΜΟΤΕΡ ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑAUTOCLIMA AIR CONDITIONΗΛΕΚΤΡΟΒΑΛΒΙΔΕΣΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣΗΧΕΙΑDC MOTOR LETRIKA (ISKRA)ΠΛΑΚΕΤΕΣΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣDIESEL ΜΠΕΚΠΡΙΖΕΣΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣΛΑΜΠΕΣΚΑΥΣΤΗΡΕΣ EBERSPACHER & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΚΑΥΣΤΗΡΕΣ WEBASTO & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΚΛΑΞΟΝ ΤΕΝΟΡΑΚΙΑ ΑΕΡΟΚΟΡΝΕΣΛΙΠΑΝΤΙΚΑΙΜΑΝΤΕΣ ΔΥΝΑΜΟΥ CONTITECHΘΕΡΜΑΝΣΗ/ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝΜΠΑΤΑΡΙΕΣΜΠΟΥΖΙΜΠΟΥΖΟΚΑΛΩΔΙΑΜΙΖΕΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΜΙΖΕΣ STARTERSΜΟΤΕΡ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ CONDESERΜΟΤΕΡ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΜΟΤΕΡ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥMAN ORIGINALMERCEDES ORIGINALMHXANHMATA ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣΡΟΥΛΕΜΑΝΤΑΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣΣΒΙΣΤΗΡΙΑΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙΣΠΙΡΑΛ ΡΕΥΜΑΤΟΣΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ-ΚΕΡΑΙΕΣ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΛΒΙΔΕΣVOLVO-SCANIA ORIGINALΕΠΑΦΕΣ ΜΙΖΑΣΕΝΙΣΧΥΤΕΣ-ΡΑΔΙΟ/MP3ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΔΙΑΝΟΜΕΑΣ-ΝΤΙΣΤΡΙΒΙΤΕΡΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΦΑΝΟΙΦΑΡΟΙΦΛΑΣΕΡΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥΨΥΓΕΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Όροι και προϋποθέσεις εγγύησης

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε. έχοντας πείρα πολλών ετών και τεχνική κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο των ανταλλακτικών που εμπορεύεται και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά , παρέχει δώδεκα (12) μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλα της τα προϊόντα εκτός των ειδών κλιματισμού των οποίων η εγγύηση καλύπτεται από τα εργοστάσια παραγωγής και εκτός των ειδών που τοποθετούνται σε ΤΑΞΙ με εξαίρεση ειδικές περιπτώσεις όπου κατόπιν συμφωνίας με την εταιρία παρέχεται εγγύηση 90 ημερών .  

  1. Η ισχύς της εγγύησης ξεκινά από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς του εκάστοτε παραστατικού αγοράς το οποίο λαμβάνεται κατά την παράδοση του προϊόντος , και έχει πέρας δώδεκα (12) ημερολογιακούς μήνες .
  2. Η εγγύηση που παρέχεται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε. προβλέπει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση του προϊόντος και όχι την επιστροφή των χρημάτων.
  3. Η εγγύηση έχει ισχύ μόνο και εφόσον το προϊόν της εγγυήσεως δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε παρέμβαση –επισκευή πέραν του τεχνικού τμήματος της ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε.
  4. Για να έχει ισχύ η εγγύηση στο προϊόν και εφόσον ισχύουν τα παραπάνω , είναι απαραίτητο να ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα της ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε. και αναλόγως της βλάβης να προβεί σε επιδιόρθωση ή αντικατάσταση αυτού .
  5. Ισχύ έχει η εγγύηση μόνο και εφόσον το προιον είοναι ελαττωματικό και δεν προήλθε η βλάβη από εξωγενής  παράγοντες . (π.χ. ΔΕΝ  ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση που προξενήθηκε βλάβη σε μίζα από την κακή λειτουργία της μπαταρίας ή το διακόπτη εκκίνησης του οχήματος ).
  6. Έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και μόνο εφόσον διαπιστωθεί η δυσλειτουργία του προιόντος της εγγυήσεως θα επιβαρυνθεί η εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε.    
  7. Η εγγύηση  ΔΕΝ προβλέπει έξοδα συνεργείου ( εργατικά έξοδα ) για την εξαγωγή και επανατοποθέτηση του ανταλλακτικού στο όχημα .
Συνέχεια
Επικοινωνια
Φόρμα επικοινωνίαςΔιεύθυνση:
Αγίου Φανουρίου 13, Ίλιον, 13121
Τηλ: 210.5777.176
201.5740.905
210.5771.160
Φαξ:210.5777.143
Email:
Κατάλογοι
download pdfΚάντε δεξί click και επιλέξτε "αποθήκευση προορισμού ως" για να κατεβάσετε τους καταλόγους.

  » Μίζες - Δυναμό
  » Φανοί
Νέα προϊόντα Περισσότερα
 MERCEDES A0018300284
MERCEDES A0018300284